Tutorial utilizare skype

Shri Mataji Nirmala Devi

Tutorial utilizare skype

Este o pagină în care poţi învăţa despre modul de utilizare skype atunci când te afli într-o conferinţă .

Cei care nu au instalat programul SKYPE se poate descărca (download) de la www.skype.com

Într-o conferinţă pe skype trebuie ţinut cont de următoarele aspecte care sunt absolut necesare:

Cunoaşterea butoanelor dispuse în partea de jos a ecranului unde sunt afişate id-urile şi fotografiile sau video ale participanţilor

Astfel dupa cum se observă în imaginea de mai jos apare o bara cu butoane începând un cel de culoare roşie pe care dacă îl apăsaţi veţi închide accesul dumneavoastră la conferinţă (din punct de vedere audio sau video -

Tutorial utilizare skype

însă veţi putea citi ce scriu membrii grupului apăsând pe simbolul indicat. După apăsarea acestui simbol va apărea spaţiul de scriere mesaje (figura următoare)

Tutorial utilizare skype

Un lucru elementar dar deosebit de important este cunoaşterea modului de utilizare a butonului microfon care vă permite sa fiţi auzit de către ceilalţi membri ai conferinţei. Este de la sine înţeles că acest buton trebuie să fie setat în majoritatea timpului conferinţei pe "mute" deorece se pot întâmpla evenimente neprevăzute la dumneavoastră în casă (sună telefonul s.a.m.d.). Puteţi observa indicat în figura următoare.

Tutorial utilizare skype

Cei care nu au instalat programul SKYPE se poate descarca (download) de la:

Rugam sa nu confundati emailul sau o parte din el cu ID de pe skype, pe care il puteti alege diferit. In caz ca nu ati inteles modul de instalare a programului SKYPE accesati:

Deasemenea am creat un video tutorial de completare a formularului de inscriere la meditatiile de sahaja yoga online pe skype vizionand filmuletul:

meditatii yoga online meditatii yoga online